Повідомити про помилку

У неділю зросла інтенсивність обстрілів в зоні ООС — штаб

20 вересня 2021 11:00
ООС
views 77
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це розповідає пресцентр Операції об'єднаних сил.

Військові повідомляють, що 19 вересня інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення порівняно з попередньою добою зросла.
 
«Збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню, з них 2 рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння», - йдеться в повідомленні.
 
Ворог тричі обстріляв Новозванівку із станкових протитанкових гранатометів та мінометів калібру 82 мм.
 
Поблизу Майорська російські бойовики застосували великокаліберні кулемети та автомати, «намагаючись спровокувати відповідь наших воїнів».
 
В напрямку Луганського та Новолуганського ворог здійснював прицільні обстріли із станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.
 
Також російські найманці використали автоматичні станкові гранатомети під Оріховим.
 
Росіяни скинули ВОГ-17 поблизу Талаківки.
 
«Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав осколкові поранення. Йому було надано невідкладну домедичну допомогу та евакуйовано до шпиталю. Стан здоров'я воїна – задовільний„, — додали у штабі.
 
У пресцентрі ООС підкреслили, що військові активно придушували вогонь російських військ.
 
Протягом поточної доби, 20 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.
 
Зазначимо, у суботу, 18 вересня на фронті зафіксували 6 обстрілів ворога. Під Новоселівкою Другою ворог застосував 122 мм гармати.
Теги

Коментарі

Інші новини по темi