Повідомити про помилку

«Московский комсомолец» звинуватив українців в теракті

26 січня 2022 22:23
Події
views 1859
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це йдеться в матеріалі «Московського комсомольця».

12 серпня 2021 року о 21.11 на зупинці громадського транспорту «Плехановська» у Воронежі всередині «Пазика», що прямував за маршрутом 10 «А», пролунав вибух. У салоні було 35 осіб. Двоє з них померли, ще 19 отримали поранення. Загалом у автобусі знаходилось 35 осіб.

Слідчі порушили кримінальну справу за фактом неналежного надання послуг із перевезення пасажирів.

Спочатку у пресрелізах наголошувалось — поліція не розглядає теракт.

За дорученням голови СКР Олександра Бастрикіна воно було передано до центрального апарату відомства. Оперативний супровід вело ФСБ.

Як пояснив поінформований співрозмовник «МК», версії вибуху газового балона в салоні та війни між конкуруючими компаніями-перевізниками більше не розглядаються.

Посійські «журналісти» з посиланням на силовиків розповідають, що вибух у «Пазику» — ні що інше, як диверсія, яку нібито влаштували вихідці з України.

Тепере Російське слідство стверджує, що скоєно теракт «з метою дестабілізації обстановки у регіоні».

Російський режим відтепер каже, що підозрювані встановлені: вони приїхали до Росії та залишили країну за своїми іноземними паспортами. При цьому, як зазначає співрозмовник, місцеві спецслужби були попереджені компетентними органами про можливу активність диверсійної групи заздалегідь, і керівництво ФСБ має питання до роботи колег.

Коментарі

Інші новини по темi