Повідомити про помилку

РФ в окупованому Криму провела навчання з протиповітряної оборони

10 вересня 2021 15:53
Політика
views 130
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Росія провела в Криму навчання з протиповітряної оборони. Навчання провели дивізіони російських зенітно-ракетних комплексів С-400 «Тріумф».

Військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони.

На основному етапі навчання особовий склад ЗРК С-400 «Тріумф» відпрацював алгоритм дій при надходженні інформації про наближення авіації «умовного противника».

«Потім військовослужбовці виконали виявлення, ідентифікацію та знищення повітряних цілей шляхом проведення електронних пусків ракет», — йдеться в повідомленні.

Також, в ході навчання розрахунки зенітних ракетно-гарматних комплексів «Панцир» провели тренування з прикриття позицій ЗРК С-400 «Тріумф» від ракетної атаки «умовного противника».

Нагадаємо, на російському полігоні «Муліно» відбулася церемонія відкриття спільних військових навчань Росії та Білорусі під назвою «Запад-2021». Участь в навчаннях будуть брати понад 200 тисяч російських та білоруських військових.


У п'ятницю, 10 вересня, в рамках навчань розпочнуться практичні дії військ Росії та Білорусі, які триватимуть до 16 вересня. Практичні дії проводитимуться на 9 полігонах в Росії, Білорусі та в акваторії Балтійського моря.

Участь в навчаннях, крім 200 тисяч військових, будуть брати 80 літаків та вертольотів, близько 760 одиниць бойової техніки, зокрема 290 танків, 240 гармат, реактивних систем залпового вогню та мінометів, а також близько 15 кораблів.

Планується, що війська, залучені до навчань «Запад-2021», повернуться у місця постійної дислокації до середини жовтня цього року.

Коментарі

Інші новини по темi