Повідомити про помилку

Путін заявив, що Москва ніколи не погодиться з тим, що РФ є стороною конфлікту на Донбасі

13 листопада 2021 16:46
Політика
views 491
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Москва ніколи не погодиться з тим, що є однією зі сторін збройного конфлікту на Донбасі. За його словами, це не закріплено в мінських угодах.

«У мінських угодах ніде не сказано, що Росія є стороною конфлікту. Ми ніколи з цим не погоджувалися і не погодимося. Ми такими не є», — заявив Путін в інтерв'ю ВГТРК.

Путін поскаржився: мовляв, країну часто звинувачують у тому, що вона порушує та ігнорує Мінські угоди, але нібито конкретики немає. 


«Коли ми ставимо запитання нашим партнерам, зокрема по нормандському формату, а що конкретно не виконує Росія за Мінськими угодами? І що, на вашу думку, щодо Мінських угод Росія повинна була зробити? Відповіді немає», – стверджує президент РФ.

Путін озвучив фейкову інформацію про те, що Україна нібито порушує домовленості за допомогою безпілотних літальних апаратів «Байрактар». Він сказав, що безпілотники «застосовуються в зоні конфлікту, що суворо заборонено».

Політик сказав, що «ніхто навіть не реагує», а США «взагалі підтримали» це. Висловився він і щодо можливої нової зустрічі Нормандської четвірки (Україна, Росія, Німеччина, Франція). Путін виступив «за», заявивши: «Інших механізмів у нас немає».

«Ці механізми, як би важко не було сьогодні, як би складно не було вирішувати цю проблему, але цим механізмом потрібно скористатися», – сказав президент країни-агресора.

Коментарі

Інші новини по темi