Повідомити про помилку

РФ почала відведення військ з Криму та від кордону з Україною

25 грудня 2021 12:57
Події
views 1778
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Міністерство оборони Російської Федерації віддало команду 10 тисячам бійців особового складу залишити територію полігонів, розташованих у граничній близькості з Україною. Їм наказано повернутись до пунктів своєї постійної дислокації. Про це повідомляє Інтерфакс.

«У військах ПВО завершився етап бойового злагодження відділень, екіпажів та розрахунків у мотострілецьких з'єднаннях, військових частинах родів військ та спеціальних військ. Понад 10 тисяч військовослужбовців у складі підрозділів здійснять марші до пунктів постійної дислокації з території загальновійськових полігонів», – сказано у повідомленні.


Зазначається, що навчання проводилися в Астраханській, Волгоградській та Ростовській областях, в окупованому Росією Криму, Ставропольському та Краснодарському краях, республіках Північного Кавказу, а також на полігонах військових баз РФ в Абхазії, Вірменії та Південній Осетії.

«Протягом місяця на ротаційній основі за модульною системою пройшли підготовку в польових умовах батальйонні тактичні групи та тактичні групи родів військ усіх з'єднань та військових частин Південно-Східної оборони», – повідомив округ.

Проте на період свят там усе ще буде зосереджена деяка кількість військових. Це пояснюють необхідністю підтримання високої боєготовності у разі надзвичайних ситуацій.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi