Повідомити про помилку

Речник InformNapalm звернувся до нардепа Безуглої, яка назвала відому волонтерку «фейковою»

12 серпня 2022 21:46
Події
views 8643
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Речник спільноти InformNapalm та діючий військовослужбовець Михайло Макарчук звернувся у Facebook до народної депутатки Мар'яни Безуглої, яка назвала відому українську волонтерку Дану Ярову «фейковою». 

«Заяви депутатки від партії Слуга Народу Мар'яни Безуглої, яка окрім скандалів, безвідповідальних заяв та безглуздих законопроектів як депутат нічим не відзначилась, а як волонтер будучи в „Волонтерському десантів в МОУ“ не довела жодного проекту до пуття. Тому її висловлювання в бік моєї посестри-волонтерки Дани Ярової, що відповідали стилю Безуглої — без аргументації та доказів, сприймаю як образу волонтерів, що на відміну від пані Мар'яни, дійсно допомогать Силам Оборони України» — заявив Макарчук.

Військовослужбовець також вимагає від Безуглої привселюдних вибачень та її колегам з Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки дати належну оцінку її діям, що спрямовані на дискредитацію волонтерського руху в Україні та зриву громадської підтримки Сил Оборони України.


Зазначимо, що конфлікт розпочався під постом у Facebook нардепа «ЄС» Ірини Геращенко, про закупівлю бронеавтомобілів та іншої техніки на потреби ЗСУ. Після цього в коментарях до запису Безугла залишила коментар.

Під час невеликої розмови з Яровою, нардеп «СН» натякнула, що та є «фейковим волонтером».

Теги

Коментарі

Інші новини по темi