Повідомити про помилку

Шахтар з тріском програв Реалу в ЛЧ

20 жовтня 2021 00:17
Спорт
views 332
shares 0
comments 1
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У команди з Донецька за результатом зустрічі залишається один бал в групі D та останнє місце в групі.

У першому таймі бразильці-гірники намагалися виконувати атаки та пресингувати противника, однак через розриви у обороні Трубіну довелось виконати п'ять сейвів - давалась в знаки відсутність Степаненка на полі.

Втім на 38 хвилині Сергій Кривцов намагаючись блокувати атаку суперників забив у власні ворота — м'яч летів від Луки Модріча на Каріма Бензему. Зазначимо, що Бензема був у офсайді.

Шахтарю необхідно було відіграти автогол, однак вже через п'ять хвилин після відновлення гри донеччани пропустили вдруге.

Додо на власній половині вкинув аут на ногу Бензема, той змістився в центр і віддав пас на Модріча в зону перед штрафним, а Лука у дотик розрізав оборону «гірників» – Вінісіус вийшов віч-на-віч з Трубіним і переграв його.

Шахтар на 55-й хвилині огризнувся вриванням Фернандо на лівий кут воротарського з подальшим ударом, але він виявився занадто простим для Куртуа.

Вже на 56-й Реал вбив будь-яку інтригу – Вінісіус увійшов у штрафний, обіграв Додо й Кривцова й вистрілив метрів з шести з-під Марлона в ближню дев'ятку, оформивши дубль.

На 65-й же «вершкові» торпедували «гірників» в четвертий раз: Вінісіус прорвався лівим флангом і прострілив на 11 метрів, а Родріго замкнув у дотик – 0:4.

На 67 хвилині донеччани не змогли реалізувати гол: Куртуа відбив подачу Фернандо від Педріньйо, а потім — добивання від Марлоса.

На останніх 20 хвилинах Анчелотті  випустив Вальверде, Камавінгу, Асенсіо, а потім ще й Вальєхо, 

У компенсований час на 91 хвилині Асенсіо виконав закидання з глибини, а Бензема, уникнувши офсайду, прийняв м'яч прямо перед Трубіним. 0:5. Цей гол став останнім у зустрічі.

 

Коментарі

Інші новини по темi