Повідомити про помилку

Разумков звернеться до САП та НАБУ через ймовірний підкуп депутатів при голосуванні

20 вересня 2021 13:12
Верховна Рада
views 284
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це голова Верховної Ради Дмитро Разумов заявив під час засідання погоджувальної ради у понеділок, 20 вересня, передає Еспресо.TV.

«Ми сьогодні багато бачимо чуток, багато пліток, багато інформації в ЗМІ. Існують розмови, що хтось комусь пропонує 50, 70, 100 тис. за голос за деякі відставки. Я не зовсім розумію, в яких кабінетах це відбувається, хто веде такі перемовини. Але це точно впливає на діяльність і на імідж ВР. На фоні іншого, що відбувається іноді з нашими колегами така інформація точно нам з вами не додає„, — зазначив Разумков.

Він уточнив, що офіціно звернеться до антикорупційних органів для перевірки такох інформації.

«Я особисто майже переконаний, що це не відповідає дійсності, але я б хотів звернутися до антикорупційних органів, щоб вони все ж таки взяли цю інформацію опрацювали і, сподіваюсь, спростували ті дані, які ми сьогодні з вами бачимо. Про що я звернусь і офіційно„, — зазначив він.

Раніше УП з посиланням на джерела писала, що президент Зеленський хоче бачити віцеспікера Стефанчука на посаді голови ВР.

«Офіційно: почалась велика війна. Залишиться один: чи Єрмак, чи Разумков„, — прокоментував заяву разумкова Олексій Гончаренко.

 

 

Коментарі

Інші новини по темi