Повідомити про помилку

Ексспікер ВР Дмитро Разумков заявив про намір взяти участь у виборах президента України

27 листопада 2021 14:07
Політика
views 148
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Колишній спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков оголосив про намір брати участь у найближчих президентських виборах. Зазначимо, що чергові вибори глави держави заплановано на 31 березня 2024 року.

Про своє рішення Разумков заявив 26 листопада в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера». Він також уточнив, що має намір брати участь і в парламентських виборах.

У розмові про президентські амбіції з ексспікером журналіст згадав останню соціологію, згідно з якою Разумков випередив президента за рівнем довіри суспільства. Він також запитав ексспікера, чи не є цей факт сигналом від суспільства. 


«Хочу подякувати всім, хто довіряє, а я робитиму все, щоб цю довіру не зруйнувати і не втратити… Я реалізую всі амбіції для того, щоб справді змінити цю країну. Те, що не вдалося зробити в 2019 році, робитимемо далі»
, – відповів Разумков.

Але журналіст все ж таки уточнив, чи не є слова ексспікера підтвердженням про участь у президентських виборах. На що Дмитро Разумков заявив: «Будуть вибори – потім підемо. Я брав участь у всіх виборах. Я думаю, в наступних виборах я теж візьму участь… І у президентських та парламентських».

Коментарі

Інші новини по темi