Повідомити про помилку

Кубок України з футболу: Шахтар розтрощив Верес, Динамо переміг Рух

25 вересня 2021 21:44
Спорт
views 118
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

На матч Динамо проти Руху Мірча Луческу вивів вісім свіжих футболістів. 

Тренер надав відпочинок кільком лідерам. Буяльський не міг зіграти сьогодні через дискваліфікацію, а Сидорчук і Забарний опинилися в запасі, щоб не перебрати жовтих карток і не пропустити Класичне дербі в наступному турі.

Водночас Супряга зберіг місце в старті. З флангів йому допомагали Циганков і Вербіч (перша поява в основі з початку сезону), а також підтримував Гармаш.

Центральна вісь зазнала великих змін – ігровий час отримали Шепелєв, Андрієвський та Шабанов. У Руху була велика втрата, адже не міг зіграти дискваліфікований Федорчук.

Рух вів оборонну гру та рідко переходив центр поля. Динамо контролювало м'яч і поступово шукало варіанти попереду, але суперник не залишав вільного простору. Вербіч старався щось придумати завдяки дриблінгу, однак його спроби були безуспішними.

Єдине, що працювало у киян — це закидання на Гармаша. Денис рухався по всьому фронту атаки та відкривався у вільних зонах. Він вривався у штрафний майданчик і намагався зачепитися за м'яч, а партнери шукали його передачами з глибини.

Саме так Динамо відкрило рахунок. Миколенко знайшов пасом Гармаша, а той, відчувши дотик Мартинюка, впав на краю штрафного.

VAR підтвердив рішення головного арбітра щодо пенальті. Циганков впевнено реалізував 11-метровий.

В другому таймі домінування киян не змінилося, втім нових голів у матчі не було.

Шахтар відкрив рахунок на 22 хвилині – Мірошник «зрізав» у власні ворота передачу Марлоса. Втім Верес відігрався завдяки вдалому голу Генадія Пасіча – він проскочив повз двох гравців Шахтаря та точно пробив у дальній кут.

Після перерви Марлос віддав гольову передачу на Тете, який вивів гірників вперед.

Пізніше забив і сам Марлос, реалізувавши пенальті. А крапку в зустрічі поставив Траоре з передачі Мудрика.

 

 



Коментарі

Інші новини по темi