Повідомити про помилку

Прем'єр-міністр Нідерландів пригрозив Росії серйозними наслідками у разі вторгнення в Україну

2 лютого 2022 13:03
Політика
views 566
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У середу, 2 лютого, в Україну з робочим візитом прибув прем'єр-міністр Королівства Нідерланди Марк Рютте. Він пригрозив Росії серйозними наслідками у випадку її нового вторгнення в Україну. Вони нестимуть за собою потужний пакет санкцій. 

«Сподіваюся, що діалог (у рамках Нормандського формату — ред.) дасть рішення. Якщо ні — то тоді Нідерланди, абсолютно чітко говорять, що подальша агресія РФ проти України матиме серйозні наслідки. В Європі ми працюємо в партнерстві зі США для того, щоб підготувати потужний пакет санкцій», — сказав він.

Крім того, за словами прем'єр-міністра, Нідерланди роблять все можливе, аби притягнути до відповідальності винних у катастрофі МН-17.


Також, під час спільної пресконференції Зеленський зазначив: «Ми думаємо тільки про мир, і про деокупацію територій, і тільки мирним шляхом. Ми не віддамо жодної ділянки нашої землі, ми не віддамо наші території».

Крім того, гарант наголосив на зміцненні національної валюти, яке спостерігається другий день поспіль.

Також президент заявив, що повністю підтримує реакцію голови фракції «Слуга народу» Давида Арахамії та депутатів від «СН» на відео з нардепом Олександром Трухіним, яке викликало значний резонанс.

Коментарі

Інші новини по темi