Повідомити про помилку

У Києві сталася пожежа на території ринку «Оболонь»

6 грудня 2021 11:45
Події
views 1579
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Києві на вулиці Героїв Дніпра горів ринок «Оболонь». Причини пожежі невідомі. Полум'я знищило вісім торгових точок. Охоронці, які чергували в нічну зміну і гасили полум'я, розповіли, що почали все гасити, коли тільки помітили вогонь.

«Ми першими побачили, що горить, побігли туди з вогнегасниками. До речі, за останні 8 років ця частина ринку горить уже вдруге. Попередня пожежа була у 2013-му, у цьому ж павільйоні. Тоді згоріло товару на 500 тисяч гривень. Наразі продавці втратили стільки, що кажуть: „Залишається тільки повіситися“, – розповів один із охоронців, який гасив полум'я.

О 22:43 рятувальникам повідомили про пожежу на вул. Героїв Дніпра, 41. На місце події направили пожежників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.


По прибуттю вогнеборці встановили, що загоряння виникло в декількох кіосках. Вогонь розповсюдився на поруч розташовану 2-поверхову будівлю. 

О 23:38 пожежу на площі 200 кв. локалізували, а о 00:03 — ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив 8 торговельних павільйонів. Вогнеборцям вдалося врятувати 22 споруди.

Відзначається, що внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини займання тепер встановлюватимуть правоохоронні органи.

Коментарі

Інші новини по темi