Повідомити про помилку

Чоловікові, який облив Петра Порошенка зеленкою, загрожує 12 років позбавлення волі

3 вересня 2021 21:02
Події
views 2793
shares 26
comments 3
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Партія п'ятого президента України Петра Порошенка домагається максимального покарання для хлопця, який облив їх лідера зеленкою 24 серпня після параду на честь 30-річчя Незалежності України. Через суд «Європейська Солідарність зобов'язала правоохоронні органи відкрити друге кримінальне провадження за фактом нападу. Про це написав на своїй сторінці в Facebook депутат Київради від ЄС Віктор Кононенко. Він виклав відповідне рішення Печерського суду міста Києва. 

«Друзі! Вітаю всіх нас з маленькою перемогою. Тільки що Печерський районний суд м. Києва задовільнив мою скаргу на бездіяльність посадових осіб Печерського управління поліції ГУНПУ в м. Києві та зобов»язав їх зареєструвати провадження щодо скоєння злочину проти державного діяча. Цим ми не лише створюємо підстави для посилення покарання стосовно замовників, організаторів і виконавців цього злочину, але й підтверджуємо факт злочинної бездіяльності поліції, яка дозволила нападнику втекти«, – так прокоментував свою перемогу Кононенко.


Зазначимо, що стаття „погроза або насильство стосовно державного діяча“ передбачає покарання у вигляді 12 років в'язниці.

Нагадаємо, п'ятого президента України Петра Порошенка облили зеленкою в центрі Києва. Подія сталася поряд з станцією метро „Хрещатик“.


Коментарі

Інші новини по темi