Повідомити про помилку

Порошенко-Зеленському після зеленки в обличчя: «Не намагайтеся нас зупинити вашою зеленою шмарклею»

24 серпня 2021 21:32
Зеленський
views 1747
shares 1
comments 1
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

24 серпня, після того як п'ятого президента Петра Порошенка облили зеленкою на Хрещатику, він публічно звернувся до Володимира Зеленського на Співочому полі.

«Не хотів цього говорити, але вимушений сказати. Володимире Олександровичу, я розумію – страшно. Я розумію, що ви волонтерів, військових, справжніх патріотів боїтеся більше, ніж Путіна», — почав звернення до Зеленського Порошенко.

За його словами, патріоти не дадуть Зеленському «подивитися в очі Путіну, стати на коліна і щось попросити».

«Не намагайтеся нас зупинити вашою зеленою шмарклею. У вас нічого не вийде, хоч зараз ви сховали цих негідників на Банковій», – додав Порошенко.

Читайте також: ОНОВЛЕНО: Порошенка облили зеленкою на Марші ветеранів

Також Порошенко закликав чинного президента не боятися людей, які відстоювали Незалежність України та сьогодні святкують  її річницю.

«Володимире Олександровичу, не бійтесь Порошенка. Не бійтеся цих десятків тисяч людей, які сьогодні зібралися тут для того, щоб відсвяткувати ювілей Незалежності. Ми сьогодні святкуємо. Для нас це свято, бо ми його вибороли, відстояли. І ви не уявляєте, що було б з вами, якби ви постали перед такими труднощами, як наша країна зіткнулася у 2014-2015-му», – сказав лідер партії «ЄС».

Також Петро Порошенко зауважив, що два роки поспіль влада «слуг» заявляла, що «паради — це шкідливо».

«Два роки!... Ми їх проводили безкоштовно, а вони їх проводять за мільярди!» — сказав п'ятий президент.

Коментарі

Інші новини по темi