Повідомити про помилку

Помер легендарний фанат київського «Динамо» Парамон

9 грудня 2021 20:50
Події
views 6430
shares 32
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Помер легендарний фанат київського «Динамо» Парамон (Сергій Анатолійович Заборовський), повідомляється на сторінці ультрас киян "White Blue Team" у Facebook. Причини смерті не називають.

Сергій Анатолійович був одним із найвідоміших футбольних уболівальників в Україні. За його словами, уперше відвідав гру «Динамо» (Київ) 4 жовтня 1967 року, коли кияни в 1/16 фіналу Кубку європейських чемпіонів приймали шотландський «Селтік» (Глазго) – 1:1. 


Із 1970-х років намагався бувати на всіх хокейних, футбольних та баскетбольних матчах, що проходили у Києві, отримавши прізвисько «Парамон».

Нагадаємо, у січні 2020 року Парамон потрапив до столичної лікарні у дуже тяжкому стані. Він упав біля свого будинку і сильно вдарився головою об асфальт. Після доби коми, Заборовський прийшов до тями, але втратив зір та координацію рухів.

Додамо, що Парамон багато років спостерігав за матчами київського Динамо прямо через ворота. Подейкують, йому заборонили наближатися до краю поля після інциденту у 2011 році. Тоді суперфан, роздратований вилученням динамівця Андрія Шевченка в матчі Ліги Європи з Брагою, спробував штовхнути одного із суддів ногою.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi