Повідомити про помилку

Помер відомий український музикант Михайло Барбара

11 жовтня 2021 20:02
Події
views 1158
shares 11
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У місті Харків у віці 49 років помер відомий український музикант та актор, фронтмен та один із засновників гурту «Мертвий півень» Михайло Барбара. Ймовірна причина його смерті – зупинка серця. Про трагедію стало відомо ввечері 11 жовтня з повідомлення журналіста Богдана Логвиненка у Facebook.


«Несподівано помер Місько Барбара. Він був не просто частиною мого життя, цей чоловік довго був для мене найважливішим чоловічим голосом», – написав він, додавши, що «з цим неможливо змиритися».

Як розповіла дружина музиканта Світлана Олешко, він помер вдома 11 жовтня. За її словами, Михайло не хворів та мав плани на майбутнє.

Олешко розповіла, що напередодні він зле почувався, однак «швидка», що приїхала на виклик, нічого не діагностувала, а наступного ранку вокаліст помер.

Михайло (Місько) Барбара народився у Львові 14 листопада 1971 року.  Місько Барбара був співзасновником гурту «Мертвий півень», що виник у Львові у 1989 році. Однією з найупізнаваніших рис гурту стали пісні на вірші відомих українських поетів. За 30 років існування гурту через нього пройшло близько 20 музикантів.  У 1998 році переїхав до Харкова, де почав грати у харківському театрі «Арабески».

14 листопада музиканту мало би виповнитися 50 років.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi