Повідомити про помилку

Помер легендарний німецький футболіст Герд Мюллер

15 серпня 2021 15:23
Спорт
views 965
shares 2
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Легендарний німецький нападник, екс-гравець мюнхенської «Баварії» Герд Мюллер помер у віці 75 років. Про це повідомляється на сайті футбольного клубу Баварія Мюнхен.

Протягом своєї кар'єри Мюллер ставав чемпіоном світу і Європи. На його рахунку три перемоги в Кубку чемпіонів з Баварією. У 1970 році німець став володарем «Золотого м'яча». Про причини смерті легендарного гравця не повідомляється.


«Сьогодні сумний і чорний день для Баварії і всіх її вболівальників. Герд Мюллер був одним із найвеличніших нападників з усіх, які колись грали, а також прекрасною людиною, особистістю світового футболу. Ми поділяємо глибоку скорботу з його дружиною Уші і його сім'єю. Без Герда Мюллера Баварія не був би клубом, який ми всі любимо сьогодні. Його ім'я і пам'ять про нього житимуть вічно», — сказав президент мюнхенського клубу Герберт Гайнер.


Нагадаємо, в кінці минулого року помер один з найбільших гравців в історії Дієго Марадона. Помер футболіст від зупинки серця. Він переніс серцевий напад у себе вдома через два тижні після виписки з лікарні, де йому зробили операцію з видалення тромбу в мозку. 

Коментарі

Інші новини по темi