Повідомити про помилку

Група мігрантів прорвалася із Білорусі до Польщі, атакуючи камінням поліцію

14 листопада 2021 12:57
Події
views 1492
shares 15
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Увечері 13 листопада група приблизно з 50 мігрантів штурмом прорвалася на територію Польщі з боку Білорусі. Вони кидали каміння у поліцейських, понад двадцять нелегалів було затримано. Про це повідомляє поліція підляського воєводства Польщі. 

За суботу польські прикордонники зафіксували дві спроби силового переходу кордону, а також загалом 223 осіб, які намагалися незаконного проникнути в країну.

Зазначається, що близько 17:00 за місцевим часом десятки біженців прорвалися на польську сторону в районі села Старжини гміни Дубіче-Церкевне. Силовики затримали 22 громадян Іраку, передавши їх співробітникам прикордонної служби.

Крім того, в районі населеного пункту Колонія Клюковіце мігранти атакували поліцейських під час спроби силового проникнення через кордон до Польщі.

Один із кинутих каменів потрапив у шолом поліцейського. Сила удару була настільки великою, що його шолом пошкодився, правоохоронцю знадобилася госпіталізація. Також, пошкоджено автомобіль поліцейських.


«На дверях в одному з поліцейських авто була вм'ятина. Крім цього, камінь потрапив у голову поліцейського з Лодзі. Сила удару була настільки великою, що його шолом пошкодився, правоохоронцю знадобилася госпіталізація», – заявили в Губернському управлінні поліції в Білостоці.

Міноборони Польщі опублікувало фотографії каменів, якими мігранти кидалися у бік польських силовиків.

Коментарі

Інші новини по темi