Повідомити про помилку

У Польщі внаслідок ДТП загинули троє українців

30 вересня 2021 14:28
Події
views 1936
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Польщі поблизу населеного пункту Жгув автомобіль влетів в електричний стовп. В результаті аварії загинули троє громадян України. Про це повідомляє Dziennik Lodzki.

Як повідомляється, водій BMW на польській реєстрації, в якому їхали українці по дорозі національного значення №91 в напрямку міста Катовіце, втратив контроль над керуванням. В результаті автомобіль на великій швидкості влетів у електричний стовп і розвалився на дві частини.

В автомобілі подорожували четверо громадян України, які проживали у Вроцлаві. В аварії загинули двоє чоловіків у віці 23 і 25 років і 23-річна дівчина. Ще одна дівчина 25 років зараз в лікарні. Учасниками ДТП стали ще дві машини. Але їхні пасажири не постраждали.


Нагадаємо, раніше, 16 вересня, в Польщі два українці загинули під час ДТП з вантажівкою. Про це повідомляє представник поліції міста Рава-Мазовецька Малгожату Левандовську.

За її словами, ДТП сталася напередодні у населеному пункті Немглови Лодзинського воєводства. На дорозі зіткнулися мікроавтобус Volkswagen Transporter і вантажівка Man з причепом.

На місці загинули троє чоловіків, які перебували у мікроавтобусі, в тому числі 39-річний українець. Через кілька годин лікарі зафіксували смерть іншого 37-річного українця.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi