Повідомити про помилку

Віцеспікер Ради Федерації РФ пожалівся, що його не пустили в Україну

23 серпня 2021 22:30
Росія
views 1034
shares 0
comments 2
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Костянтин Косачев збирався до Харкова на запрошення ОПЗЖ. Він хотів взяти участь в церемонії відкриття нових плит на братській могилі загиблих у Другій світовій війні. За словами російського високопосадовця, в братській могилі лежить його двоюрідний дід.

Косачов розповів у Facebook,що МЗС РФ 6 серпня дипломатичною нотою запросило у влади України дозвіл на в'їзд в країну.

«Відповідь прийшла 17 серпня, в ній — груба відмова з посиланням на безстрокову заборону в частині, яка мене стосується, на в'їзд в Україну (про що я, до речі, не знав). Далі, гидливо кривлячись, український МЗС пропонує зняти згадану заборону на умовах „припинення російської агресії“, „деокупації Криму, Севастополя і Південного Сходу“, а також „компенсації завданих збитків“, — пише Косачов.

У своєму дописі-скигленні віцеспікер ділиться своїми безцінними думками. На його думку, установчий саміт Кримської платформ відбувся 23 серпня ніяк інакше, як через те, що саме цього дня підписали пакт Молотова-Ріббентропа.

Читайте також: У Києві пройшов установчий саміт Кримської платформи: як це було

Депутат сподівається, що зможе „приїхати на могилу брата своєї бабусі, похованого в Харківській області“. 

„Ми обов'язково приїдемо на могилу Карпа Саннікова — його прямі нащадки, які живуть в Удмуртії, і вся моя сім'я, разом з якою в минулому році, на 75-річчя Перемоги, ми так само відкривали в підмосковному селі Спас-Заулок оновлений меморіал з 285 новими іменами , включаючи Євстафія Фасовича Саннікова, який загинув в боях за Москву в грудні 1941-го“, — вважає віцеспікер.

Зазначимо, заборона на в'їзд в відношенні Косачова не має терміну давності.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi