Повідомити про помилку

На Донбасі обстріляли українські позиції в районі Пісків

14 вересня 2021 15:52
Події
views 130
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Проросійські бойовики на Донбасі обстріляли українські позиції в районі Пісків. В результаті обстрілу поранений український військовий. Про це повідомляє Міністерство оборони.

Повідомляється, що станом на 12:00 зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

«Станом на 12-ту годину поточної доби зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. У районі населеного пункту Піски російські окупаційні війська застосували автоматичний гранатомет. Унаслідок ворожого вогню один український захисник був поранений», — йдеться у зведенні на сайті Міноборони.

Військового транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я воїна — задовільний.

«На обстріли противника українські захисники надали адекватну відповідь», — зазначено в повідомленні.


Нагадаємо, за минулу добу, 13 вересня, на Донбасі бойовики 12 разів відкривали вогонь по українських позиціях. Загинув боєць ЗСУ. Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

Поблизу Зайцевого противник обстріляв позиції українських захисників із автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів.

Неподалік Верхньоторецького російські окупанти вели вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120 калібру.

В напрямку Нью-Йорку збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл з артилерійських систем калібру 122 мм.

В районі Золотого-4 окупанти відкривали вогонь по позиціях українських захисників з ручних протитанкових гранатометів.

Неподалік Катеринівки ворожі найманці застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.
Поблизу Новоолександрівки противник тричі вів численні обстріли наших позицій із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Неподалік Причепилівки російські окупанти двічі вели обстріл із великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї та мінометів 82 калібру.

В напрямку населеного пункту Попасна ворог двічі вів вогонь з великокаліберних кулеметів та ручних протитанкових гранатометів.

Коментарі

Інші новини по темi