Повідомити про помилку

Допомагаємо разом: волонтери відкрили збір на пікап для наших бійців з Маріуполя

14 вересня 2022 13:04
Події
views 892
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

«Я хочу, щоб мої діти жили у вільній країні, де не буде всього того жаху, що ми зараз переживаємо. Знаєте, особисто у мене народився син під бомбардуванням у підвалі Маріуполя. Я не хочу, щоб він прожив так усе своє життя».

Ці слова чоловіка, який з побратимами вже переламали історію. Пост про справжніх чоловіків, що воюють за нашу Україну в пеклі. І знаєте що? Вони перемагають. Знайомтеся, це хлопці із передової. Наші герої.


Вони — очі ЗСУ на фронті. Я не можу і не перераховуватиму всіх подій, які вони вже пережили. І що вони зробили. Просто знайте. Вони зробили більше, ніж може винести звичайна пересічна людина. 

І щоб перемогти на їхній ділянці фронту, їм потрібен ПІКАП! У нас налагоджений канал із друзями-волонтерами з Польщі. Вони вже шукають потрібне авто для наших бійців. А нам треба зібрати лише гроші на покупку.

За оцінкою поляків, такий автомобіль у нормальному стані, який стане «диким левом на дорогах передової», коштує 4 тисячі доларів.

Приєднуйся з нами до Великої Перемоги! Ми прозвітуємо за кожну копійку, як тільки зберемо і подякуємо кожному, хто перешле бодай гривню чи долар! Ось дві карти – гривня та долар:

- UA 5167 8032 2129 8446


- US 4790 7299 3946 9318


- БАНКА МОНОБАНКА — https://send.monobank.ua/jar/gtzE39jQw (збирає дружина одного з бійців)

Давайте разом зробимо це, щоб наші бійці повернулися додому цілими та з Перемогою. А наші діти жили у квітучій та вільній державі! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Коментарі

Інші новини по темi