Повідомити про помилку

У США назвали підозрюваних у смерті оператора-українки: не Алек Болдуін

24 жовтня 2021 18:26
Події
views 5479
shares 0
comments 3
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це розповідають Los Angeles Times та ABC News.

У центрі розслідування обставин смертельного інциденту під час зйомок, коли Алек Болдуін застрелив на знімальному майданчику Галину Гатчінз та поранив режисера Джоела Соузу, опинилося двоє осіб — експерт, який підготував зброю для актора, та асистент пораненого режисера.

Саме асистент режисера Дейв Голлс передав Болдуіну зброю, з якої було поранено режисера Джоела Соузу та оператора картини Галину Гатчінз. 

Читайте також. Трагедія на зйомках: Алек Болдуін застрелив оператора-українку та поранив режисера

Згідно з попереднім звітом поліції, експерт Ханна Ґутьєррес-Рід підготувала зброю до зйомок, а Дейв Голлс передав її актору, запевнивши у тому, що вона не заряджена бойовими патронами.

Голлс «не знав про те, що зброя насправді була заряджена бойовими патронами„, йдеться у звіті поліції.

Крім того, за даними видання, за кілька годин до стрілянини на майданчику панувало напруження через те, що шестеро членів знімальної групи скаржилися на умови праці. Серед тих, хто вимагав кращих умов роботи, була й застрелена Галина Гатчінз, передає ABC з посиланням на одного з членів знімальної групи.

За його словами, знімальна група неодноразово скаржилася на проблеми з безпекою щодо зброї, однак продюсери відкидали їхні звернення. Також людей турбувало, що під час роботи на знімальному майданчику не дотримуються протиепідемічних заходів попри пандемію коронавірусу.

Коментарі

Інші новини по темi