Повідомити про помилку

На Вінниччині вночі трапилася пожежа в шестиповерховому готелі «Батерфляй»

22 грудня 2021 14:08
Події
views 432
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

На Вінниччині вночі 22 грудня трапилася пожежа в шестиповерховому готелі «Батерфляй». Внаслідок неї загинула людина й ще двоє постраждали – вони вистрибнули з вікон палаючої будівлі. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

НП сталася близько 3 години ночі на території Літинської територіальної громади.


Рятувальники отримали повідомлення про те, що о 02:55 спалахнув готельний комплекс «Баттерфляй» у селі Садове. Пожежа в будівлі була локалізована вже о 05:09 ранку, а о 05:26 повністю ліквідована.

За даними ДСНС, унаслідок пожежі загинула одна людина, ще двоє отримали різні травми та були госпіталізовані. Рятувальникам довелося евакуювати 53 дитини віком від 5 до 15 років.

За даними Нацполіції регіону, кільком гостям готельного комплексу «Баттерфляй» довелося вистрибувати із вікон. Від отриманих травм померла жінка, а до медзакладу госпіталізували 19-річну дівчину та 43-річного чоловіка.

Після пожежі під Вінницею відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу — «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8 років.

Коментарі

Інші новини по темi