Повідомити про помилку

Поліція Київщини встановлює особу стрілка, який скоїв напад на родину в Софіївській Борщагівці

12 жовтня 2021 17:50
Події
views 1639
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Правоохоронці продовжують шукати чоловіка, який сьогодні обстріляв автомобіль з родиною в Софіївській Борщагівці під Києвом. Наразі поліція вже має основну версію інциденту. 

 

Про це повідомляє поліція Київської області.

 

«Поліція Київщини встановлює шляхи відходу стрілка, який скоїв напад на родину в Софіївській Борщагівці. При допиті свідків правоохоронці встановили, що люди отримували погрози стосовно цивільно-правових відносин. Наразі — це основна версія слідства, але також є інші», — зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

 

За попередніми даними зброя, з якої стрілок здійснив постріли, є переробленою. 

 

На місці події працювала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (м. Вишневе) Бучанського районного управління поліції, криміналісти.

Нагадаємо, у Софіївській Борщагівці під Києвом невідомий у камуфляжі розстріляв автомобіль з родиною. В результаті поранення отримав водій.

 

Близько 07:45 до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік у камуфляжі здійснив постріли в напрямку 27-річного молодого чоловіка, який разом з 28-річною дружиною сідав у машину. Чоловіка поранено в ногу, пошкоджено автомобіль. 

Теги

Коментарі

Інші новини по темi