Повідомити про помилку

Петро Порошенко побував на передовій і передав захисникам військове спорядження

13 липня 2022 10:32
Події
views 643
shares 32
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

П'ятий президент України Петро Порошенко побував на передовій на південному фронті і передав захисникам військове спорядження – засоби зв'язку, Старлінки, дизельні генератори.

«Ми не розкриваємо, де це, але робимо все для того, щоб краще оснастити тих, хто найближчим часом має відповідно до наказів перейти в контрнаступ.
Ви чуєте вибухи. Це працює наша арта, РСЗО, відповідає ворогам за знищення українських міст, сіл, селищ. Проїхав по селу – не залишилося жодної цілої хати. Прямо в стінах стирчать залишки ракет. Російські дрони намагаються робити коригування вогню. Активно присутні засоби радіоелектронної боротьби, – сказав Порошенко.

П'ятий президент зазначає: Збройні Сили України потребують народної підтримки – «щоб вони також мали дрони, щоб вони мали інформацію для артилерії. Щоб вони мали засоби радіоелектронної боротьби для того, щоб садити ворожі дрони. І для того, щоб вони мали ресурси і можливості для переходу у контрнаступ».


«У наших хлопців майже немає кульових поранень, снайперських поранень. Всі наші втрати – 90% від артилерії. Сьогодні нам треба знайти і привезти  засоби радіоелектронної боротьби, в тому числі і проти російських БПЛА „Орлан“, дрони для кращої координації з артилерією, і контрбатарейні засоби. Все для того, щоб артилерія мала достатню кількість боєприпасів, достатню інформацію, куди стріляти, і знищувала ворога», – зауважив Порошенко.

Увага!

Найоперативніші новини зараз на нашому телеграм каналі https://t.me/site_ua

Приєднуйтеся! Слава Україні. Разом переможемо! 

 

Коментарі

Інші новини по темi