Повідомити про помилку

Головним тренером збірної України з футболу стане Олександр Петраков

16 серпня 2021 09:45
Спорт
views 987
shares 9
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У вівторок, 17 серпня, Олександр Петраков стане головним тренером національної збірної України.

Коуч буде представлений на засіданні Виконкому УАФ. Одним з його помічників буде Андрій Анненков, який разом з Петраковим тренував збірну під час тріумфального для України молодіжного ЧС-2019.


Також відомо, що консультантом збірної пропонували стати італійському фахівцеві Мауро Тассотті, але той не погодився.

При цьому, головний кандидат на посаду тренера збірної, Сергій Ребров, продовжить тренувати арабський «Аль-Айн». Розірвати контракт йому так і не вдалося.

1 вересня збірна України проведе матч кваліфікації ЧС-2022 зі збірною Казахстану. Попереднім головним тренером збірної був Андрій Шевченко, але після Євро-2020 він покинув команду. Під керівництвом Шевченко збірна України дійшла до чвертьфіналу чемпіонату Європи. Там українці поступилися англійцям з рахунком 0: 4. Шевченко не став продовжувати контракт зі збірною.


Зазначим, що Олександр Петраков  — український футболіст і тренер. Заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України. Є одним із провідних українських футбольних фахівців у дитячо-юнацькому футболі. Як тренер в 2019 році став молодіжним чемпіоном світу — це найбільше досягнення в історії українського національного футболу.

Коментарі

Інші новини по темi