Повідомити про помилку

У Києві померла відома 73-річна світська левиця

16 жовтня 2021 21:39
Події
views 1650
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Києві вночі в суботу, 16 жовтня, померла епатажна модель Олена Вовк. Жінці, яку називали київською тусовщицею і світською левицею, було 73 роки. Зірка напередодні потрапила в лікарню, а потім її перевели в реанімацію. 16 жовтня її серце зупинилося.

«Сьогодні вночі в реанімаційному відділенні 7-ї міської лікарні м. Києва трагічно померла Олена Вовк. Ми всі запам'ятаємо її як яскраву, енергійну і життєрадісною жінку. Олено, нам буде дуже Вас не вистачати», — написали її друзі в Instagram.

Що стало причиною смерті поки невідомо. Також родичі поки не повідомили, коли ховатимуть епатажну модель.

До лікарні Олена Вовк потрапила напередодні ввечері, про що написали на її сторінці в Facebook.

Киянка, якій незабаром мало виповнитися 74 роки, знімалася в кіно і рекламних роликах, брала участь у показах і фотосесіях, відвідувала нічні клуби. Вона також активно вела акаунт в TikTok з молодим музикантом, де на неї були підписані тисячі фоловерів.

«Я активна, мене не можна закрити вдома. Я ніяка не бабуся, мене на лавку біля під'їзду не посадиш. З травня я щодня на пляжах – танцюю під будь-яку музику, фотографуюся, даю інтерв'ю», – казала Олена в нещодавньому інтерв'ю для Новини.Live.

З чуток, останнім часом вона жила з 38-річним чоловіком. Офіційний чоловік Вовк помер 19 років тому – шлюб тривав 25 років.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi