Повідомити про помилку

Окупанти обстріляли позиції ЗСУ з кулеметів та мінометів

25 листопада 2021 09:47
Донбас
views 116
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Станом на 25 листопада збройні формування РФ 9 разів порушили режим тиші. З військових ЗСУ ніхто не постраждав. Про це повідомили у штабі ООС.

Так, неподалік від шахти «Бутівка» противник вів вогонь із станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. У напрямку Кам'янки – двічі обстріляв українські позиції з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. В бік Нью-Йорка російські найманці вели вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.


Крім того, біля Луганського ворожі війська вели вогонь двічі, використовуючи гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Також здійснено обстріл прикордонного контрольного поста, що входить до КПВВ «Мар'їнка». В районі Верхньоторецького противник застосував автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю. А неподалік від Водяного українські позиції обстріляли з мінометів калібру 82 мм та 120 мм.

Військовослужбовці ООС повідомили, що українські захисники відкривали вогонь у відповідь, змусивши противника припинити обстріли.

З початку доби 25 листопада порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Коментарі

Інші новини по темi