Повідомити про помилку

Окупанти обстріляли ЗСУ на Донбасі, поранено водія-санітара

14 листопада 2021 09:37
Події
views 304
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Станом на сьому годину ранку неділі, 14 листопада, за поточну добу російсько-окупаційні війська 7 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, відкривши вогонь у напрямку Невельського із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру. Був поранений водій-санітар

Потерпілого госпіталізували до медзакладу, стан його здоров'я важкий. Усього під час обстрілу постраждали два санітарні автомобілі, повідомили на сторінці штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook.

«Внаслідок обстрілу водій-санітар дістав поранення. Пошкоджено два санітарні автомобілі. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров'я — важкий», — уточнили в ООС.

Воїни Збройних сил України відривали вогонь у відповідь, аби змусити противника припинити обстріл.

За минулу добу, 13 листопада, окупанти сім разів порушили режим припинення вогню, двічі застосувавши заборонену зброю. Був поранений один військовослужбовець, нині він вже у задовільному стані, але продовжує отримувати лікування.


«Воїн знаходиться в лікувальному закладі. Стан його здоров'я — задовільний», — йдеться у повідомленні.

За минулу добу бойовики двічі застосували озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

У напрямку Троїцького в Луганській області ворог здійснив обстріл зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі Чермалика противник задіяв безпілотний літальний апарат, за допомогою якого скинув постріл ВОГ-17. А біля Гнутового російські найманці застосовували станкові протитанкові гранатомети.

У райні Катеринівки окупанти двічі вели вогонь, застосовуючи міномети 12-го калібру, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

У бік Золотого-4 ворожі війська здійснили обстріл з мінометів 82-го калібру.

Також в районі Старогнатівки противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. 

Коментарі

Інші новини по темi