Повідомити про помилку

На Донбасі бойовики 5 разів обстріляли позиції українських військових

11 листопада 2021 09:42
Події
views 169
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Бойовики на Донбасі 5 разів обстріляли позиції українських військових. При цьому один раз окупанти застосовували озброєння, заборонене мінськими домовленостями. Про це повідомляє штаб ОСС у Facebook.

В районі населеного пункту Пчепилівка ворог вів обстріл наших позицій з мінометів 82-го калібру. Біля Катеринівки в Луганській області окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів. 

У бік Широкого стріляли із гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Біля Золотого-4 стріляли зі стрілецької зброї. Неподалік Новотошківського вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. 


«Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил внаслідок дій ворога немає. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене мінськими домовленостями озброєння. Це змусило окупантів припинити обстріли.

Коментарі

Інші новини по темi