Повідомити про помилку

На Донбасі бойовики обстріляли позиції українських прикордонників

24 листопада 2021 13:26
Події
views 346
shares 3
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Бойовики сьогодні зранку обстріляли позиції прикордонників на блокпосту першого оборонного рубежу «Мар'їнка». Під час обстрілу противником застосовано міномети калібру 82 мм. Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ. 


Блокпост розташований на дорожньому коридорі «Донецьк-Курахове».Під час обстрілу противником застосовано міномети калібру 82 мм. Зафіксовано влучання трьох мін в місця несення служби прикордонних нарядів.


«Завдяки чітким та злагодженим діям прикордонників, особовий склад не постраждав, пошкоджено фортифікаційні споруди», – зазначили у відомстві.


Нагадаємо, окупанти на Донбасі у п'ятницю, 19 листопада, не пропустили патруль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ у Старомихайлівку. Крім цього, члени збройних формувань погрожували збити БПЛА СММ, якщо його буде запущено.

Два озброєні члени формувань РФ відмовили патрулю СММ у доступі до населеного пункту, пославшись на необхідність отримання дозволу від своїх командирів.

«Завданням патруля було уточнити повідомлення про пошкодження цивільних об'єктів у цьому населеному пункті. О 10:25 вони сказали, що СММ слід зв'язатися з високопоставленими членами збройних формувань для легкого доступу до селища», – йдеться у звіті.

Прочекавши близько 50 хвилин на блокпосту, патруль повідомив членів збройних формувань, що вирішив запустити безпілотний літальний апарат над населеним пунктом для уточнення повідомлень про пошкодження.

«Після телефонної розмови з командирами члени збройних формувань погрожували збити БПЛА СММ, якщо його буде запущено. Команда Місії не стала запускати літальний апарат і покинула цей район», – зазначається у звіті.

Коментарі

Інші новини по темi