Повідомити про помилку

У Києві стріляли у водія голови Держархівної служби Хромова

1 жовтня 2021 15:09
Події
views 553
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Нещодавно стало відомо, що в Києві обстріляли службовий автомобіль голови Державної архівної служби України Анатолія Хромова. Постраждав водій.

Про це стало відомо з Facebook-сторінки посадовця.

 

Він повідомив, що вчора був у службовому відрядженні у Вінниці. Їздив поїздом, службове авто залишилося в архівному містечку на Солом'янській, 24.

 

«У цей час з сусіднього будинку по його водію, який знаходився поруч з гаражем в архівному містечку, був зроблений постріл (або кілька). Куля, або дріб зачепила підборіддя Сергія, загрози здоров'ю або життю немає», — написав він.

 

За його словами, злочинець затриманий.

Як виявилося, чоловік нібито вирішив постріляти з вікна балкона по пташкам, але потрапив в шию перехожого.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіціі Києва.

Правоохоронці провели першочергові оперативно-розшукові заходи та менш ніж за годину встановили причетність місцевого мешканця до події. Як чоловік пояснив поліцейськім, він нібито вирішив постріляти з пневматичної рушниці з свого балкону по пташках та випадково поцілив у перехожого.

Поліцейські затримали зловмисника, 1989 року народження, за місцем проживання у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також із помешкання вони вилучили гвинтівку та набої до неї, які направили на відповідну експертизу.

Слідчим відділом Солом'янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру та обрання запобіжного заходу.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi