Повідомити про помилку

Поліція провела 16 обшуків розслідуючи обставини смерті мера Кривого Рогу

7 вересня 2021 19:08
Поліція
views 456
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це розповідає «Перший міський', «РБК-Україна» та «Радіо Свобода».

За словами заступника начальника управління Головного слідчого управління Нацполіції Миколи Батюка, обшуки відбувалися в осіб, які можуть володіти інформацією про загибель Павлова.

«Сьогодні ми провели обшуки в осіб, які можуть знати та володіти інформацією про мотиви вчинення цього самогубства чи доведення до самогубства. Були проведені обшуки, в ході яких вилучили телефони, флешки, тобто носії, на яких могла б бути інформація... Сьогодні було проведено 16 обшуків„, — сказав він.

Читайте також: Попередньо було самогубство, — Монастирський про знайденого застреленим мера Кривого Рогу

Обшуки пройшли вдома у Юрія Вілкула, якого після загибелі Павлова призначили виконувачем обов'язки очільника міста. Також поліція навідалась до заступників міського голови Олександра Катриченка і Євгена Удода, а також депутата міської ради Вікторії Третяк.

Нічого незаконного виявлено не було, вилучили телефони і комп'ютери. Була спроба проведення обшуку і за місцем проживання 87-річної тещі Костянтина Павлова Лідії Бишук, але її не виявилося вдома. Правоохоронці ламати двері не стали.

У Нацполіції заявлили, що основними версіями загибелі міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова вважають самогубство чи доведення до самогубства.

Слідчі дії виключили версію навмисного вбивства або інсценування самогубства, повідомив 7 вересня заступник начальника управління Головного слідчого управління Нацполіції Микола Батюк.

«На сьогодні Головне слідче управління розглядає основними версіями самогубство, вчинене з мотивів, які можуть бути пов'язані з особистим життям Павлова і його перебуванням на посаді мера. Також не відкидається версія доведення до самогубства за тими самими мотивами», – сказав Батюк.

15 серпня міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли застреленим на порозі його будинку. Поруч лежала рушниця.

Коментарі

Інші новини по темi