Повідомити про помилку

На Харківщині поліція їздитиме на російських «Нивах»

27 грудня 2021 19:27
Події
views 1032
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це повідомляє Kharkiv Today з посиланням на сайт публічних закупівель.

Управління поліції охорони в Харківській області відкрило позицію на лізинг шести LADA NIVA Classic за 3 млн 65 тис. 294 грн

У технічній документації до закупівель вказано чотири автомобілі LADA NIVA Classic білого кольору і два — сірого кольору. Таким чином, шість машин у лізинг коштуватимуть 510 882 гривень кожен.

Підкреслимо, поліція не прописала звичайні технічні вимоги до позашляховика — була вказана конкретна марка російського авто.

За таку ж ціну можна придбати французькі аналоги.

Поліція шукає нові «Ниви» — 2021 року випуску, щонайменше трьох років гарантії чи щонайменше 100 тис. км пробігу (залежно від цього, яке подія настане раніше).

У машині передбачені подушки безпеки водія, іммобілайзер, обігрів зовнішніх дзеркал, аудіопідготовка (тільки джгути проводів), світлова акустична панель «Стріла Ultra Slim», антикорозійний кузов.

Згідно з документацією, сума авансового лізингового платежу становитиме не більше ніж 30% вартості предмета лізингу, термін лізингу — 12 місяців, від лізингодавця просять страхування у розмірі 130 тисяч та 260 тисяч гривень.

«Лізингодавець повинен забезпечити майнове страхування предмета лізингу на умовах КАСКО та застрахувати обов'язкову цивільно-правову відповідальність власника предмета лізингу протягом строку лізингу та з розміром страхового покриття на суму не менше 130 тисяч гривень за шкоду, заподіяну майну, та 260 тисяч гривень за шкоду, заподіяний життю та здоров'ю», — зазначили в поліції охорони.

Коментарі

Інші новини по темi