Повідомити про помилку

Міносвіти радить запровадити карантин для учнів 5-11 класів

26 січня 2022 16:15
Події
views 516
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це повідомляє пресслужба МОН.

Міністерство освіти і науки України надіслало засновникам і керівникам закладів освіти рекомендаційні листи щодо організації освітнього процесу.

Зокрема, міністерство рекомендує дистанційне навчання для учнів 5-11 класів щонайменше на 2 тижні.

Також у закладах професійної (професійно-технічної) освіти плаорганізувати перехід на навчання за дистанційною та/або змішаною формою з внесенням відповідних змін до графіка освітнього процесу та розкладу занять.

Крім того, у закладах фахової передвищої, вищої освіти усіх форм власності та сфер управління запровадити дистанційне навчання від 27 січня до 25 лютого 2022 року, урахувавши необхідні зміни до графіка освітнього процесу та розкладу занять.

«Незалежно від епідемічної ситуації відвідування закладів освіти здобувачами дошкільної освіти, учнями спеціальних закладів освіти та 1-4 класів закладів середньої освіти дозволяється», — йдеться в повідомленні.

Щодо вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів, військових коледжів сержантського складу, професійних коледжів зі специфічними умовами навчання, то вони організовують освітній процес відповідно до рішень державних органів, у сфері управління яких перебувають.

Коментарі

Інші новини по темi