Повідомити про помилку

На Волині чоловік зґвалтував дівчину, якій щойно зробили операцію

2 жовтня 2021 15:31
Події
views 2425
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Поблизу одного з сіл Локачинського району Волинської області чоловік зґвалтував дівчину, якій тільки-но зробили гінекологічну операцію. Через це його засудили до 3 років та 8 місяців позбавлення волі.

Напередодні в цей же день потерпіла перенесла гінекологічну операцію. Прийшовши додому після процедури, вона випила знеболювальне і пішла до бабусі в сусіднє село. Дорогою туди до неї причепився зловмисник. Жінка сказала нападнику про операцію, просила відпустити її, бо у неї є дитина і чоловік. Про це стало відомо з рішення Локачинського районного суду.

«Під час статевого акту вона кричала, казала, щоб він не робив цього, що в неї є дитина, чоловік, що сьогодні вона робила гінекологічну операцію, однак обвинувачений не зважав, закривав її рот рукою, погрожував», – йдеться у рішенні суду.


Після насильства жінка пообіцяла, що якщо агресор її відпустить, то вона нікому не розкаже про напад. Проте прийшовши у село жінка звернулась до поліції. Під час слідства нападник їй погрожував та пропонував гроші, щоб вона відмовилась від своїх слів.

Підозрюваний свою вину визнав частково, заявивши, що був нетверезий, а статевий акт відбувся нібито із згоди потерпілої, бо «вона його боялась».

Чоловіка суд визнав винним та засудив до 3 років та 8 місяців позбавлення волі.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi