Повідомити про помилку

На трасі Київ – Харків сталася смертельна ДТП за участю швидкої допомоги

5 січня 2022 12:42
Події
views 1226
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У вівторок, 4 січня, на трасі Київ – Харків між Люботином та Коротичем Харківської області сталася смертельна ДТП. Автомобіль Skoda виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся лоб у лоб із машиною швидкої допомоги. Про це повідомляє поліція Харківської області.

Під час аварії у швидкій не було пацієнтів, бригада їхала на виклик, розказав директор Центру екстреної допомоги Віктор Забашта.

Від отриманих травм 44-річний водій "Skoda Octavia" помер по дорозі до лікарні. Також постраждала 49-річна молодша медична сестра. 


«Їхали на виклик, кожен їхав по своїй смузі, раптом легкова автівка виїхала на зустрічну смугу. Ми викликали реанімаційну бригаду, але від чисельних травм чоловік загинув. Йому було 44 роки», — сказав Забашта.

За його словами, аварія сталася поблизу АЗС, поруч з виїздом на трасу на Дніпро. Внаслідок аварії пошкоджена автівка швидкої.


Слідчими за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає від 3 до 8 років тюремного ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. 

Коментарі

Інші новини по темi