Повідомити про помилку

На Херсонщині на ставку під лід провалилися восьмирічні діти

24 грудня 2021 13:56
Події
views 1145
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

На Херсонщині під лід провалилися восьмирічні діти. Тіла хлопчиків 8-ми та 9-ти років знайшли пізно ввечері 23 грудня. Діти каталися на санчатах біля ставка, виїхали на тонкий лід, який не витримав, і хлопчики опинилися у воді. Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Звернулася до поліції мати одного з хлопчиків. Жінка повідомила, що о 14:00 її 8-річний син разом із 9-річним однокласником взяли санки та пішли гуляти. Коли діти ввечері не повернулися, батьки почали їм дзвонити, але мобільний був вимкнений.


Біля місцевого ставка поліцейські побачили сліди від дитячого взуття та санок. На відстані близько 15-20 метрів від берега у льоду, завтовшки всього 3-4 см, була лунка діаметром близько 3 метрів.

На місце викликали працівників ДСНС та водолазів. Глибина водоймища була близько 3 метрів.


Рятувальники знайшли тіло однієї дитини, його дістали із ставка. Пошуки другої тривали до 22:50 за температури повітря -17 °C та сильного вітру. У воді виявили і санчата. На тілах дітей слідів насильницької смерті немає.

На розшук хлопчиків, які пішли кататися на санчатах і не повернулися додому, було орієнтовано приблизно 40 працівників особового складу відділення поліції Каховки. Їм на допомогу прибули колеги з Нової Каховки, активізувалася громадськість у кількості 20 осіб, задіяли кінолога зі службовим собакою, приїхали волонтери.


Поліція відкрила два кримінальні провадження за ч.2 п.2 ст.115 «Умисне вбивство» з позначкою «нещасний випадок» ККУ. Нині у межах кримінальних проваджень поліцейські перевіряють усі обставини та причини, що призвели до трагедії.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi