Повідомити про помилку

На Донбасі знайшли мертвими двох дітей

19 вересня 2021 14:55
Події
views 1361
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Донецькій області, де нещодавно підлітки вбили двох чоловіків, у селі Нікольське Волноваського району при загадкових обставинах зникли 10-річна дівчинка і 7-річний хлопчик. Правоохоронці виявили мертвих дітей в старій скрині в їхньому будинку. Про це повідомляє Національна поліція.

Заявниця пояснила, що близько 4:30  вони з чоловіком поїхали працювати, залишивши  дітей самих, а  коли повернулися, то доньки і сина  вдома не було. Діти раніше з дому не уходили. Родина перебуває на обліку в соцслужбах. Правоохоронці неодноразово проводили бесіди з батьками щодо недопущення зловживання алкогольними напоями та належного виконання батьківських обов'язків.

Для пошуків дітей було негайно розгорнуто комплекс слідчо-оперативних заходів. По тривозі було зібрано особовий склад Волноваського районного відділу поліції та відділення поліції № 2 (м. Вугледар). Також на розшук зниклих було орієнтовано кінологічну службу, автопатрулі, наряди на блокпостах, залізничних та автовокзалах.  Правоохоронці опитували сусідів та мешканців села, перевіряли покинуті та нежилі будинки, недобудови, водоймища та лісосмуги.

Під час огляду будинку дітей знайшли в старій скрині без ознак життя. Наразі на місці події працює криміналістична служба. Обставини події встановлюються.

Поліція розглядає всі версії щодо загибелі брата та сестри. Попередня правова кваліфікація — п.2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Коментарі

Інші новини по темi