Повідомити про помилку

Помста за смерть Сулеймані: лідер Ірану оприлюднив мультик про вбивство Трампа

13 січня 2022 19:35
Події
views 1158
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Мультфільм про операцію по вбивству Дональда Трампа доступний на офіційному сайті аятоли Хаменеї.

За сюжетом трихвилинного мультфільму, робот-безпілотник проникає на садибу Трампа у Флориді, де той з друзями грає у гольф. Тим часом хакер відмикає охорону маєтку. 

Робот наводиться на групу друзів Трампа лазером та вказує ціль безпілотнику.

Трамп з об'єктива робота-шпигуна

В цей час на телефон одному з друзів Трампа пиходить повідомлення про помсту за смерть генерала Корпусу вартових ісламської революції Касема Сулеймані.

Після цього повітряний БПЛА наносить ракетний удар.

«Під час нещодавньої зустрічі з родиною та штабом мученика Сулеймані аятола Хаменеї знову звернувся до питання помсти вбивцям мученика Сулеймані і сказав: „Мученик Сулеймані постійний, він живий вічно; Ті, хто заклав його мученицьку смерть — Трамп і йому подібні — знаходяться на смітнику історії і будуть серед забутих“, — йдеться в коментарі до мультфільму.

Читайте також. Іран та Венесуела втратили право голосу в ООН

Нагадаємо, 3 січня 2020 року американські сили атакували військову базу поблизу міжнародного аеропорту Багдаду, внаслідок чого був убитий іранський генерал Касем Сулеймані. Президент Дональд Трамп згодом назвав Сулеймані терористом. Іран пообіцяв масштабну відповідь. 8 січня і 12 березня 2020 року три американські бази в Іраку були атаковані — загинули три людини і 10 отримали поранення.

Тоді ж Іран, побоюючись ракетного удару у відповідь збив рейс МАУ у небі над Тегераном. Нагадаємо, іранці досі не виплатили компенсацій жертвам трагедії.

 

Коментарі

Інші новини по темi