Повідомити про помилку

Моргенштерн знову планує дати концерти в Україні

8 вересня 2021 16:16
Події
views 1604
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Квитки на концерти Моргенштерна з'явились на Kontamarka.ua.

13 листопада оголошено виступ у Запоріжжі, 15-го — в Харкові, а 16-го — у Києві.

Організатори встановили віковий ценз на шоу репера – глядачів пускатимуть від 16 років. У столиці, згідно з відкритими даними, артист виступить 16 листопада у «Палаці Спорту».

Ціна квитків варіюється від 690 до 4490 грн.

28 квітня цього року на підставі листа СБУ Мінкульт включив реп-виконавця до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України. Водночас в інтерв'ю Гордону росіянин заявив, що до листа включили нібито не його, а іншого громадянина РФ. 

У вересні минулого року Алішер Валєєв змінив прізвище на Моргенштерн у паспорті.

У коментарі ЗМІ в спецслужбі уточнили, що реп-виконавець «пропагує культ насильства і жорстокості, поширення і вживання наркотичних засобів і психотропних речовин». 

Нагадаємо, Моргенштерн на концерті в Одесі минулого року зі сцени назвав «показухою» оголошення жалоби з нагоди пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. В пожежі загинули 16 студентів, викладачів та робітників установи.

Раніше концерти Моргенштерна у трьох містах — Києві, Харкові та Запоріжжі — зірвалися. Репер заявив, що йому страшно їхати в Україну після заяв Сергія Стерненка та інших активістів, які вимагали його недопуску в Україну.

За словами самого репера, він не відвідував окупований Крим, щоби мати змогу потрапити у материкову Україну.

Коментарі

Інші новини по темi