Повідомити про помилку

Monobank просить НБУ дозволити випуск карти в Bitcoin

5 серпня 2021 15:48
Гроші
views 160
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Мобільний банк "Monobank" просить Національний банк України дозволити випустити карту для операцій з криптовалютою Bitcoin.



Він заявив, що це рішення Національного банку України точно ніяк не вплине на фінансову стабільність країни і не стане загрозою національній безпеці. При цьому він вважає, що НБУ має можливість стати відомим у всьому світі «прогресивним і адекватним регулятором».

«Нацбанк, миленький! Ну дозволь вже нам випустити карту в біткоінах. Немає там ніяких ризиків фінансової стабільності і загрози національній безпеці. Зуб даю! Є тільки можливість здобути славу інноваційного, прогресивного і адекватного регулятора, який вміє адаптуватися до запитів учасників ринку і клієнтів» — написав на своїй Facebook-сторінці співзасновник фінустанови Олег Гороховський.

Ще місяць тому Гороховський анонсував інтеграцію з кріптобіржою, карти в біткойнах і можливість просто, зручно і прозоро купувати і продавати «биток». На той момент повідомлялося, що функції вже готові, а Monobank очікує узгодження НБУ, при цьому запуск нововведень планували в серпні.



Теги

Коментарі

Інші новини по темi