Повідомити про помилку

Денис Монастирський призначив Антона Геращенка своїм заступником

30 серпня 2021 12:41
Політика
views 523
shares 0
comments 1
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Заступник екс-міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, якого 4 серпня звільнили з посади, повертається в МВС – стане радником Дениса Монастирського. Цю інформацію в інтерв'ю «Україні 24» підтвердив нардеп від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко.

Колишній заступник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко стане радником нового глави МВС Дениса Монастирського. У Кабміні вважають, що Геращенко цілком справлявся зі своїми обов'язками і цілком відповідає заявленим на вакансію вимогам.

Нагадаємо, Геращенка призначили на посаду заступника глави МВС у 2019 році, до цього – у період з 2014 до 2017 роки – був радником Арсена Авакова.

Як писали раніше ЗМІ, 29 липня уряд отримав подання про призначення трьох нових заступників міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського – це Богдан Драп'ятий, Ігор Бондаренко та Мері Акопян.

Також повідомлялося, що на посаді може залишитися заступник міністра Антон Геращенко. Але президент нібито поки не погодив його кандидатуру, запропоновану новим міністром.

Коментарі

Інші новини по темi