Повідомити про помилку

Окупанти розігнали український мітинг у Херсоні: люди вийшли вшанувати пам'ять загиблих

10 квітня 2022 17:23
Події
views 1995
shares 30
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Російські окупанти 10 квітня розігнали черговий проукраїнський мітинг у Херсоні. Люди вийшли вшанувати пам'ять загиблих через російську агресію.

Для стримування мирних жителів були залучені російські правоохоронці зі зброєю в руках. Люди кричали їм: «Нащо ви сюди прийшли», «Забирайтесь геть». У натовпі було чутно патріотичний лозунг: «Україна понад усе!».


Перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський на своїй сторінці у Facebook прокоментував мітинг, підкресливши героїзм мирних жителів міста. Він зазначив, що виходити на протести дуже ризиковано, але це не зупиняє херсонців.

«Загрози насильства, терор, брехня, гуманітарна катастрофа. Це те, що окупанти принесли на Херсонщину. Багато людей залякані, багато хто на свій страх і ризик залишив область, дуже багато хто просто зник, і встановити, що з ними, сьогодні неможливо. Кожен новий мітинг – це дуже великий ризик для кожного учасника, і все одно люди виходять. Попри все. Херсонщина – це Україна!», – пише Соболевський.

Херсон вже кілька тижнів потерпає від дій путінської армії. Місто активно бореться з окупацією і зриває плани Кремля щодо створення в регіоні «ХНР».

Увага!

Найоперативніші новини зараз на нашому телеграм каналі https://t.me/site_ua

Приєднуйтеся! Слава Україні. Разом переможемо!

Коментарі

Інші новини по темi