Повідомити про помилку

Смерть депутата Полякова: в крові знайшли метадон та алкоголь

9 жовтня 2021 17:36
Події
views 730
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це заявила нардеп від фракції «Слуга народу» Галина Янченко у Facebook.

Янченко повідомила, що токсикологічна експертиза показала, що смерть нардепа від групи «За майбутнє» Антона Полякова настала в результаті реакції метадону та алкоголю.

Антон Поляков народився 11 листопада 1987 року (на момент смерті йому було 33 роки) в Чернігові. Закінчив Чернігівський колегіум № 11, проходив строкову службу у Внутрішніх військах МВС України.

Після 2010 року він зареєстрував торговельну марку «Підрахуй», магазин, що спеціалізується на продажу підлогових покриттів. Пізніше відкрив ще один магазин – LaminateExpert. У 2020 році Поляков закінчив Київський університет ринкових відносин за спеціальністю «Право». Він також був головою громадської організації «Український центр протидії злочинності і корупції» та учасником Чернігівської молодіжної міської ради.

Читайте також: Раділа смерті Полякова: «слугу» Третьякову відсторонили від п'яти засідань Ради

У 2019 на позачергових парламентських виборах Поляков балотувався від партії «Слуга народу» по мажоритарному округу №206 в Чернігівській області. На виборах набрав 33,37% голосів виборців, обійшовши скандального Максима Микитася.

Поляков став одним з перших депутатів, яких виключили з фракції «Слуга народу». Це сталося в листопаді 2019 року. За словами голови партії Олександра Корнієнка, Полякова виключили «за порушення домовленостей про спільну позицію з тих питань, по яких фракція виробила спільну позицію».

У квітні минулого року, коли Верховна рада розглядала «антиколомойський» закон, Поляков був одним з тих, хто займався «поправковим спамом» – він подав більше 6 тисяч правок.

Нагадаємо, Полякова знайшли мертвим в ніч на 8 жовтня.

Коментарі

Інші новини по темi