Повідомити про помилку

Megogo пообіцяло повернути гроші всім, хто не зміг подивитись бій Усик-Джошуа

26 вересня 2021 14:04
Спорт
views 1196
shares 27
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це повідомляє пресслужба Megogo.

«Від імені усієї команди медіасервісу MEGOGO приносимо свої найщиріші вибачення вам й частині наших глядачів, у яких через технічні збої виникли труднощі під час перегляду тріумфального бою Олександра Усика проти Ентоні Джошуа„, — йдеться в повідомленні.

За даними компанії, більшість глядачів «безперешкодно й в найкращій якості змогли приєднатися до перегляду бою».

«Нам приємно, що більшість глядачів схвально відгукнулась про трансляцію», — кажуть в Megogo.

Сервіс пояснив, що на одному із дата-центрів відбувся збій, через що в частини глядачів виникли складнощі із приєднанням до трансляції.

«Стабілізувати ситуацію все ж вдалось, та це потребувало набагато більше часу, аніж ми розраховували. Наразі ми досліджуємо точні причини.
Зі свого боку ми повернемо кошти всім користувачам, які мали проблеми із переглядом. Наразі наша служба підтримки працює із максимальним навантаженням цілодобово, тож просимо звертатись для більш оперативної відповіді на [email protected]», — йдеться в повідомленні.
 
25 вересня в Лондоні на арені «Тоттенхем Хотспур» пройшов вечір професійного боксу. У його головній події зустрілися чемпіон світу за версіями WBA Super, WBO, IBF, IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа і колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик.
Усик переміг одностайним рішенням суддів.
 
«Вітаю Усика, він виконав відмінну роботу. Але ми повернемося. Що пішло не так? Я просто зазнав поразки, таке буває. Після дев'ятого раунду я вже нічого не бачив, моє око було закрите.При всій повазі до Усика, але я нічим не був здивований. Він був легше, він тримав хороший темп. Але, в той же час, він пропускає. І пропускає багато. У реванші потрібно буде зрозуміти, як влучати частіше і бити жорсткіше„, — прокоментував поразку Джошуа.
 

Британець у цьому поєдинку захищав титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). 

Українець вийшов на поєдинок з вагою 100,3 кг, а Джошуа показав на зважуванні 108,9 кг. 

Олександр Усик впродовж усього бою працював першим номером. Українець бомбардував суперника серіями ударів, Ентоні Джошуа відповідав потужними влучаннями, але робив їх набагато менше. 

У 12-му раунді Усик спробував нокаутувати Джошуа, коли притис того до канатів, але гонг сповістив про завершення поєдинку.

Усик переміг одноголосним рішенням суддів -  117:112, 116:112, 115:113 — та став новим чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA та IBF. 

Гонораром Усика за бій стали $4,1 млн. 

Зазначимо, Усик вийшов на поєдинок в рукавичках, на правій з яких було написано «Сімферополь», а на лівій «Україна».

Після перемоги кримчанин станцював гопак на ринзі, тримаючи український прапор.

Боксер виконав гопак вперше за 9 років. 

Востаннє він танцював гопак після перемоги на Олімпійських іграх з боксу у Лондоні в 2012 році.

Це 19 перемога боксера у професійному боксі. 

Коментарі

Інші новини по темi