Повідомити про помилку

Ілон Маск розійшовся із Граймс

24 вересня 2021 19:31
За кордоном
views 887
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це розповідає Page Six.

50-річний глава компаній SpaceX і Tesla підтвердив виданню, що він і 33-річна артистка перестали бути парою. Він підкреслив, що вони залишилися в добрих стосунках і продовжують спільно виховувати однорічного сина на ім'я X Æ A-XII (Ікс-Еш-Ей-Твелва).

«Ми розлучилися, але все ще любимо один одного, часто бачимося і знаходимося в чудових стосунках„, — повідомив Маск. Він зазначив, що причиною тому стала часта розлука пари через роботу.

«Моя робота в SpaceX і Tesla вимагає, щоб я постійно перебував у Техасі або за кордоном, вона ж в основному працює в Лос-Анджелесі„, — пояснив бізнесмен.

В останній раз подружжя бачили разом на заході Met Gala на початку вересня, тоді Граймс пройшлася по червоній килимовій доріжці на самоті. Маск також був присутній на заході, проте приєднався до артистки під час банкету.

Співачка Граймс зустрічалася Маском з 2018 року. У травні минулого року у пари народився син, якого вони назвали X Æ A-XII.

Це шоста дитина Маска і первісток виконавиці. За словами Граймс, X в імені — «невідома змінна», Æ — ельфійське написання абревіатури AI ( «штучний інтелект або любов»), а A-12 — американський висотний літак-розвідник.

Коментарі

Інші новини по темi