Повідомити про помилку

Машина, збір на яку ми відкривали 22 червня була полагоджена і висувається на передову

14 липня 2022 20:18
Події
views 621
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися
Отже, машина, збір на яку ми відкривали 22 червня, приїхала з Британії, була полагоджена помита, пофарбована і висувається на передову.
Прекрасні люди з чудової армії отримали можливість швидко приїжджати до орків, вести ретельний облік поголів'я та швидко їхати.
Дякую всім, хто так чи інакше був причетний. Загалом ми зібрали трохи більше 180 000 гривень та близько 2 000 доларів, які прийшли до нас із різних країн на PayPal.


Основна, головна, переважна маса переказів – 25 та 50 гривень, тому я не втомлюся повторювати: якщо Ви думаєте, що 5-10-25 гривень — це мало, негідно, соромно – ви не праві!
 
180 тисяч, не в останню чергу, було зібрано саме завдяки таким внескам! Дякую кожному з вас величезне! Без вас нічого б не вийшло!

Рекордним донатом стала 1000 $ зі США. За що ми дякуємо окремо, а добрі люди шлють свої гарячі привіти.


Окремо хочу подякувати тим, хто своєю медійно-фейсбучною участю допоміг у тому, щоб ви дізналися інформацію:
У нас залишився невеликий, але симпатичний залишок), який ми використовуємо для придбання наступних важливих речей, про що повідомимо найближчим часом.
Ну а машина з ремкомплектом, новими шинами, вогнегасником та іншими корисними та необхідними речами буде передавати всім вам привіти та фотографії вже з лінії фронту. Фотозвіти ми публікуватимемо в міру надходження.

Коментарі

Інші новини по темi