Повідомити про помилку

У Росії засудили соратника Навального Ляскіна

6 серпня 2021 14:52
Політика
views 358
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися
Соратника російського опозиціонера Олексія Навального Миколу Ляскіна засудили до року обмеження волі у так званій санітарній справі. Про це повідомив він сам на своїй сторінці у Twitter.

«Вирок у „санітарній справі“: обмеження волі строком на один рік. Не можна залишати житло з 22 до 6. Не можна відвідувати масові заходи. Заборона виїжджати з Москви і Московської області. Злий пристав забороняє робити фото», – зазначив соратник Навального.


Також відомо, що державне звинувачення просило для Ляскіна покарання у вигляді двох років обмеження волі.

Ляскін – третій засуджений у цій справі. Її було порушено після січневих протестних мітингів на підтримку Навального. За версією слідства, соратники політика створили небезпеку поширення коронавірусу, закликавши людей вийти на акції протесту.


2 серпня один з учасників мітингу на підтримку Навального Дані Акель був оштрафований на 100 тисяч рублів. 3 серпня юристку забороненого фонду Навального Любов Соболь засудили до півтора року обмеження волі. Ще з одного обвинуваченого, московського політика Костянтина Янкаускаса, звинувачення зняли після його відмови від участі у виборах.

Коментарі

Інші новини по темi